PROJECT

CORE STUDIO

CORE ARCHITECTS moved into the new premises in October 2014, when our previous office in Quinta do Lago quickly became too small for the rapidly expanding CORE Team.

READ MORE

BACK TO PROJECTS

AN OFFICE WITH A HOME FEEL

When an apartment opposite of the Apolónia Supermarket became vacant, we decided to refurbish the two-story apartment and convert it into an open plan creativity workshop. Bespoke furniture and materials were chosen according to Feng Shui principles in order to enhance productivity and well being of the team, making the CORE office what it is today, a sanctuary of the senses from it’s busy surrounding.

Plot size: 110.00 m²
Classification of plot: commercial
Construction area: 110 m²
Number of rooms: 5
Specifications: Refurbishment,Interior design, Feng Shui concept
Construction time: 4 months
Budget /m2: 1200€/ m²
Type of project: Refurbishment

× Chat with me