PROJECT

ESHER surrey flat

This studio apartment was completely remodelled in order to create a sleeping area, living room, work space and home cinema in one open space. A dark, smoked oak wooden flooring and dove grey pigment paint visually enlarged the rooms and created a calm basis. Purple and green fabrics, combined with a glossy white dining table, added vibrant highlights.

READ MORE

BACK TO PROJECTS

REMODELLING AND ADDING PROPERTY VALUE

Grey high-gloss furniture, dark wallpaper and shimmering silver complimented the modern appearance of this sleek apartment. The client invested £13k and, with this refurbishment, increased the monthly rent by 25%.

Plot size: 120 m²
Classification of plot: Apartment flat
Construction area: 120 m²
Number of rooms: 3
Specifications: Refurbishment, Interior design, Feng Shui concept, bespoke furniture design work
Construction time: 4 months
Budget /m2: 450€/ m²
Type of project: Office design – Refurbishmen

× Chat with me